Čudežna tableta AKA hoja

Nina Jesih

Sem umetnostna zgodovinarka in kuratorka iz Ljubljane. Vedno sem imela ogromno za povedati, ampak nikoli nisem imela možnosti tega izliti na papir in s tem mojega pogleda na svet (in zanimanja ter radovednost) deliti s Slovenijo. Hvala bogu je prišel ta dan, ko sem dobila to priložnost, ki jo s pridom izkoriščam. Obožujem gledališče in umetnost, še raje pa imam t.i. nezdravo hrano, kateri se upiram z lastnimi, bolj zdravimi recepti in ogromno športa. Vsak dan redno prakticiram kundalini jogo in različne taoistične vaje za ohranjanje življenjske energije in dnevne regeneracije, imam pa tudi lastni portal, kjer učim ženske, kako iz vsakega dneva odnesti čim več, z zelo malo truda in kako se na naraven način znebiti stresa. Pričakujem, da bom opogumila čim več ljudi, da začnejo skrbeti zase in posledično vstanejo v boljši jutri, še posebej v teh težkih časih.

Morda ti bo všeč tudi...

2 komentarja

  1. Tanja pravi:

    Bravo Nina čestitam mlada in pametna punca si takih bi moralo biti veliko več. Mi smo že starejši in to zelo dobro vemo kako hoja vpliva na zdravje.Hoje se obvezno poslužujemo in pustimo avto kar daleč od trgovine.Poleg tega pa tudi telovadimo v sak drugi dan.Mož je že star 83 let sama pa imam že 75 in nič nas ne ustavi.
    Kar tako naprej do pozne starosti.pa lep pozdrav Tanja

  2. silva pravi:

    Z veseljem sem prebrala članek, nekaj stvari sem že vedela in jih upoštevam, od sedaj naprej pa jih bom vsak dan, še bolj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.