Čudežna tableta AKA hoja

Avatar

Nina Jesih

Sem umetnostna zgodovinarka in kuratorka iz Ljubljane. Vedno sem imela ogromno za povedati, ampak nikoli nisem imela možnosti tega izliti na papir in s tem mojega pogleda na svet (in zanimanja ter radovednost) deliti s Slovenijo. Hvala bogu je prišel ta dan, ko sem dobila to priložnost, ki jo s pridom izkoriščam. Obožujem gledališče (tudi sama sem članica Šugle, šole uličnega gledališča), še raje pa imam nezdravo hrano, kateri se upiram z lastnimi, bolj zdravimi recepti in ogromno športa. Želim si, da bi več žensk poseglo po utežeh, saj dvigovanje le-teh privzdigne zadnjico in te (brez skrbi) ne spremeni v moškega. Pričakujem, da bom opogumila čim več ljudi, da začnejo skrbeti zase in posledično vstanejo v boljši jutri. In to še predno se mi uresniči največja želja in se preselim v Firence.

Morda ti bo všeč tudi...

2 komentarja

  1. Avatar Tanja pravi:

    Bravo Nina čestitam mlada in pametna punca si takih bi moralo biti veliko več. Mi smo že starejši in to zelo dobro vemo kako hoja vpliva na zdravje.Hoje se obvezno poslužujemo in pustimo avto kar daleč od trgovine.Poleg tega pa tudi telovadimo v sak drugi dan.Mož je že star 83 let sama pa imam že 75 in nič nas ne ustavi.
    Kar tako naprej do pozne starosti.pa lep pozdrav Tanja

  2. Avatar silva pravi:

    Z veseljem sem prebrala članek, nekaj stvari sem že vedela in jih upoštevam, od sedaj naprej pa jih bom vsak dan, še bolj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.