Dovolj mi je!

Irena S. Trojar

Živjo! Sem Irena in sem mama, žena, hči, prijateljica ... Ženska mnogih vlog pravzaprav in v vseh neizmerno uživam, saj me vsaka izmed njih izpolnjuje. Ena izmed njih je tudi pisanje. Druga kuhanje. Rada sem v stiku z naravo in samo seboj. In takšni so tudi moji prispevki. Berete me pa lahko tudi na FB profilu Irena piše.

Morda ti bo všeč tudi...

3 komentarji

 1. Daša pravi:

  Se podpišem pod to! Točno tako se jaz počutim že nekaj časa… in delam čistke… veliko jih je “odletelo”, še nekaj jih bo… v življenje pa prihajajo novi ljudje. In tako je prav. Če ni več tiste prave energije, občutka… nima smisla neki vlečt na silo. Življenje je prekratko.

 2. stop pravi:

  Ma še kako drži vse zapisano.

  Ampak boleče zate je reči ne, ker je začudenje na drugi strani, ker takšne te pač ne poznajo in so “ogorčeni”, presenečeni, še kar vztrajajo na prejšnjih samoumevnih uslugah.
  Meni se je to zgodilo v kratkem, tako z bratom kot z možem. Oba sta se mi lagala, prekrila določene zadeve in me žalila.
  Ko sem rekla stop, da teh dejenj in takega obnašanja več ne sprjemam, ne zmoreta reč nič, priznati napako, izreči oprosti in sedaj je neka pat pozicija v naših odnosih. Meni ni nikoli težko reči oprosti, če ugotovim, da sem napačno ravnala, takoj se opravičim, pa čeprav je napaka še tako majhna.

 3. Sara pravi:

  Res lepo zapisano, vsekakor pridejo trenutki, ko je dovolj in je čas, da se razidemo in razčistimo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.