Pot iskanja in prebujenje

Morda ti bo všeč tudi...

7 komentarjev

 1. leona pravi:

  Zelo dobro napisano, sem uspela spremljati vsa tvoja doživetja in verjamem da je v vsakem od nas nekaj kar moramo samo odkriti. Popestrila si mi dan

 2. Klavdija Veličevič pravi:

  Hvala. V vsakem izmed nas je nekaj kar kliče da odkrijemo. 🙂

 3. Svobodna pravi:

  Kar težko mi je bilo tole prebrati, ker sama doživljam najtežje obdobje v življenju. Vse to, o čemer pišete razumem, mi je kristalno jasno. Sem (ali pa kar smo – moja družinica) padli v črno luknjo in še nismo uspeli splezati ven. Ja, to so stvari, na katere res nimaš vpliva. Ni bilo namenjeno. Sebe, vso svojo energijo, ljubezen sem dala v izpolnjevanje svojega poslanstva, pustila službo,… Preživeli smo zelo težko preizkušnjo, po kateri se je podrlo vse. Iz našega življenja so odšli ljudje, stvari, spremenili smo se še bolj, naša frekvenca je tako visoka, da nas ljudje sploh ne opazijo. Vsaj večino časa ne. Zelo težko pričakujem ta dvig, to spremembo, za katero čutim, da bo ogromna in zelo močna in se je neizmerno veselim, pa je kar ni in ni. Ja, meseci praznine, obupa, tudi joka in žalosti se kar nadaljujejo. In prvič v življenju sem v situaciji, ko ne vem ne kam, ne kako, ne kdaj,…

  Ne vem niti, zakaj sem se oglasila. Enostavno sem hotela povedat, da sem iskreno vesela za vas. Izjemno lepo je brati zgodbe o uspehu, še posebno o uspehu na področju osebnostne rasti in tako globokih spoznanj. Vso srečo in kar s srcem naprej!

 4. Klavdija Veličevič pravi:

  Pravijo, da imajo izjemni ljudje najtežje preizkušnje v življenju in po tem kar ste napisali, sem prepričana, da ste med izbranci tudi vi. Vsa tema kot jo opisujete in brezizhodnost, pravzaprav ni tema niti brezizhodnost, četudi je vse izgubljeno in se poti za naprej ne kažejo še na način kot jih mogoče pričakujete, zato je zelo zelo pomembno, da ne izgubite vere in predvsem da ne izgubite pozitivne naravnanosti. Nič kar je temnega, nič kar je od žalosti, solz in nič kar je bolečega pravzaprav ni resnično in ne prihaja iz tistega “pravega”, božjega kanala… Ko se v življenju odločimo za tako velike spremembe je potrebno predelati tudi vso krivico in bolečino in šele nato se bodo odprla prava razodetja. Strpnost je trenutno najbolj pomembna lastnost, v katero morate še posebej zaupati. Predvsem pa, že če začnete dan z mislijo o hvaležnosti in začnete gledati okoli sebe tisto kar imate in ne hrepeneti za tistim česar še nimate ali pa ste izgubili, boste počasi a sigurno zodravili srce vseh tesnob. Vse človeštvo se trenutno nahaja na veliki prelomnici t.i. preživetja. Zakaj? Ne zaradi kriz in podobnih stvari, ki jih gledamo z očmi medijev in ostalega materialnega sveta, temveč zato, ker smo primorani, da v svojem srcu razvijemo ljubezen in se uskladimo s to vibracijo, kar pomeni, da je čas v katerem smo neizprosen in ne tolerira nič kar bi delali proti sebi. Zato draga bralka, kar pogumno in vztrajno zavihajte rokave in se prepričajte, da zmorete prehoditi vse, kar vam je prišlo na pot. Vsa čustva, ki vas bremenijo predajte v svetlobo in poskusite še tako hude situacije samo opazovati brez čustev in z razumevanjem, da se vse dogaja točno tako kot se mora. Želim vam vse dobro in nikar ne nehajte verjeti.

 5. BelaVila pravi:

  Res je. God gives his hardest battles to his strongest soldiers…

 6. Tomaž pravi:

  Klavdija, iz vsega srca, svaka čast za korak, ki si ga naredila in za pozitivnost, ki si jo obdržala… BelaVila je lep komentar dodala, ki se sigurno te dotika, ker si izjemna… Pogumno naprej po svoji poti. Lepo napisano, je blo fajn brat.

 7. Valentina pravi:

  Odličen prispevek! Ko se podaš na pot odkrivanja samega sebe in svoje duhovnosti, notranjosti, se posledično spremeni veliko stvari na zunaj. Nič ni več tako kot prej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.