Goji jagode – čudežna hrana?

Avatar

B.P.

Sem študentka magistrskega študija ekonomije. Kljub temu, da sem na študijskem področju osredotočena na finance in delam v računovodstvu, v mojem življenju ne obstajajo samo številke. Obožujem fotografijo, poezijo in pisanje v vseh mogočih oblikah. Dodatno pa se izobražujem tudi na področju spletnega marketinga (Google AdWords). V mojih prispevkih boste zato našli vsega po malo, predvsem pa dosti mene. Verjamem v moč besed. Rada pišem pa ni važno o čem. Rada fotografiram pa ni važno kaj. Rada živim. Verjamem v boljši jutri. Verjamem, da si ga s skupnimi močmi lahko priborimo. Kontakt: bpraznik@gmail.com + blog v začetnih korakih: http://nopointjustjoy.wordpress.com/

Morda ti bo všeč tudi...

2 komentarja

  1. Avatar Igor Fabjan pravi:

    Dobrodošel bi bil kak nasvet glede gojenja. Goji grm imam na vrtu že tri leta a ne rodi. Lani je prvič cvetel a šele septembra, kar verjetno ni normalno?
    Sicer sem slišal, da ni zahtevna rastlina….

  2. Avatar B.P. pravi:

    Po navadi je rastlina rodna šele pri dveh ali treh letih, tako da je mogoče, da vaši uspe naslednjo leto. Rastlina rodi v odbdobju od julija do septembra, tako da je še čas. Pri gojenju pa je treba biti posebno pozoren na gnojenje z organskim gnojilom, primerno oporo, sončno lego, primerno obrezovanje in presajanje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.