Diagnoza, ki dva zaznamuje za življenje – Neplodnost

Mynnci

http://mincikuha.blogspot.com/

Morda ti bo všeč tudi...

5 komentarjev

 1. Elis pravi:

  popolnoma te razumem.lepo si to opisala.imamo tudi doma primer,hči in njen fant hodita v lj na preglede,trenutno sta na začetku,upamo pa,da bosta doživela starševstvo in da bom sama postala babica.če bo dano.drugače pa,kot si napisala,bova ostala pač midva,oziroma v našem primeru,onadva.srčno upam.veliko sreče želim,ker nikoli ne veš,kaj ti prinese prihodnost.morda pa….

 2. Mynnci pravi:

  Da žal je tako, da pride čas, ko rečeš bobu bob. Ja peklenksko boleče, peklensko osamljeno, neznosno samotno. Vendar nekoč je treba reči bobu bob. Srečno želim vse lepo vaši družini,

 3. Marija pravi:

  Pozdravljena, verjamem, da si v izredno težki situaciji. Včasih je ozadje problema tako prikrito, da pušča tudi take posledice, kot je vajina. Jaz temu ne bi rekla neplodnost, glede na poznane primere, saj sta oba imela otroke, vendar ne skupaj. Ne obljubljam ti, da bo vse v redu, v rokah nimam čarobne palčke, vendar imam pa nekaj, kar lahko pomaga osvetliti ozadje problema in z vama bi po tem čakala tudi jaz. Pojdi na spletno stran http://www.janitra.si, tam boš našla ostalo, kar ti bo pomagalo narediti korak naprej.
  Želim ti vso srečo.

 4. Mynnci pravi:

  Hvala vsem za tople besede, midva sedaj pač ne moreva narediti nil več nič, ravnokar nasraja članek, ki bo v 2 delih.

 5. Marija pravi:

  Nikar ne vrzita puške v koruzo !!!
  Prijazen pozdrav

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.