Moj angel

Morda ti bo všeč tudi...

3 komentarji

 1. Zvone Krušič pravi:

  Po moje je uspešnost kakšni roditelji smo, treba vrednotiti po tem koliko ljubezni in radosti občutimo v odnosu z našimi otroki. Če gre pretežno za težka, stresna čustva, bes, nestrpnost in celo občasne udarce, potem ne moremo govoriti ravno o uspešnosti.

  Zdi se mi pomembno, da ne poskušamo biti idealni, popolni, temveč da damo otroku občutek, da smo le ljudje s človeškimi napakami, ampak je naša ljubezen do njega brezpogojna.

  Je pa lepo, da se ljudje začenjajo spraševati kakšni so kot roditelji. V tem pogledu ni tekmovanj in lestvic, tukaj se pokaže naša uspešnost le po veselju, ki ga imamo v odnosih z drugimi in sreči, ki se zrcali na obrazih naših otrok.

  • Elis pravi:

   zvone,se v popolnosti strinjam s tabo… sama sem bila kot prvo hčerki prijateljica in šele nato mama… nisem je razvajala, ker tudi možnosti nisem imela dosti, vendar sem ji nudila, kar sem pač v situaciji, v kateri sva bili, zmogla… vedno je pa vedela in ve, da jo imam neizmerno rada in da je ona edini razlog, da sem še tukaj… naučila se je ceniti male stvari, nikoli ni bila razvajena, tudi ko je imela možnost pri očetu, kjer je bilo denarja na pretek, je živela skromno, ker sem mnenja, da si otrokovo ljubezen ne kupiš z dobrinami, ampak z ljubeznijo.

 2. Zvone Krušič pravi:

  Elis, želim si, da bi bilo veliko otrok, ki bi imeli take ljubeče roditelje….Vsak otrok si to zasluži

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.