Je to sploh življenje?

Morda ti bo všeč tudi...

5 komentarjev

 1. Anja pravi:

  Zdravo!

  Upam, da se ti bodo v zivljenju odpirala nova vrata, vrata skozi katera bos vstopila u dvignjeno glavo, kjer te po cakalo novo, boljse obdobje. Samo ne obupat, vse bo prislo ob svojem casu. Tudi “princ” te bo pricakal za vrati. Vsak dan se poglej ogledalo in si govori stvari, katere zelis imeti ampak jih govori sedanjiku, koz da jih ze imas. npr: imam to pa to, danes sem super volje, imam se rada, vse poteka tako kot sem si zamislila…

  Zelim ti vse najboljse na tvoji poti in ne izgubi upanja 🙂

 2. Ana pravi:

  Pozdravljena.
  V enem dihu sem prebrala tvojo zgodbo. Žal, ena izmed mnogih podobnih, ki jih (prevečkrat) preberem. Pa kljub vsemu iz tvojega pisanja čutim pozitivnost do življenja, optimizem in voljo iti naprej, se spremeniti in sprejeti vse, kar se ti je zgodilo in sprejeti sebe.
  Čestitam! To so najboljše iztočnice za lepo prihodnost in zavedanje, da imaš bogate izkušnje v življenju. Planeti se bodo poravnali, če se še niso in ti boš ena zrela, vesela in zdrava ženska, ki bi jo vsak rad imela blizu sebe, nasploh, če bo kdaj naletel na podobne probleme, kot si jih imela ti. Imaš ogromno možnost pomagati ljudem, da razumejo zakaj, kam in s kom naprej v življenju.
  Veliko vztrajnosti, uspeha in pozitivizma ti želim.
  Lp, Ana

 3. Elis pravi:

  hvala obema za podporo

 4. Vojko pravi:

  Prebral sem tvojo zgodbo, spremljala me je ves čas misel, ki si jo napisala na začetku: …na kolena in prosila, boga, ker takrat sem še verjela v njegov obstoj… Poglej, ne želim se mešati v religiozna prepričanja… vendar sem mnenja, da se svet ne vrti okoli nas ampak smo mi le majhen delček kjer vse poteka po pravilih in ni izjem. Vzemi to kot Bog, energija…. Lepo si napisala, kako si kot otrok doživljala krivice. Življenje si dojemala kot ti ga je dala narava, kot otrok polna pričakovanja, hrepenenja, želje po iskrenosti, spoštovanju, redu. Takrat si vse vedela kaj je prav. Obžalujem, da nisi imela možnosti in pravice, ki ti je pripadala. Preteklosti žal ne more nihče spreminjati. Vem pa zagotovo, da lahko vplivamo na prihodnost, da smo mi tisti, ki si kujemo pot. V družbi vlada velika zmešnjava, ni lahko “voziti”, velikokrat se borimo za sam kruh in prostor pod soncem. Kadar sem v stiski, kadar imam težave, kadar……. se vedno zatečem k starim modrostim, ki jih lahko najdeš sam v eni knjigi. …če vidiš hudo se skrij, saj neumni in slabotni gredo naprej in morajo trpeti…. tvoje besede naj bodo Da-Da in Ne-Ne, kar je pa drugače je od hudega… prava ljubezen ne pozna sovraštva….drevo se pozna po njih sadovih, saj slabo drevo ne more roditi dobrega sadu (apelira na ljudi)….tega je še veliko. To so misli, ki me vodijo in me s tem obvarujejo, da ne zapadem v slaba okolja, nimam opraviti z ljudmi, ki mi lahko škodijo. Velikokrat opazim nevarnost in se ji izognem. Toplo ti priporočam, poglej si v svojo otroško srce, odmisli krivice in nadaljuj po pravi poti. Zgodbe, ki si jih nanizala o svojem življenju potrjujejo potrjujejo prav to, da je čas za tvoje spremembe, ne delaj vsega tako kot si v preteklosti. Vsak ima pravico in možnosti le prisluhni si.

  Sonce sije za vsakogar. Tudi martinček se potuhne ko je mrzlo. 🙂

 5. Ksenija Poropat pravi:

  Kot bi brala zgodbo svojega življenja, kar se očeta tiče. Toda moje življenje je bilo malce drugačno. sem pustila, da so me pohodili, a ko sem se naveličala, sem trdno udarila po mizi in se postavila zase. V življenju pa sem se naučila, da sreče ne moremo najti, ker sreča je v nas samih. Če ne sprejemamo sebe, ne moremo sprejeti drugih. Če se nam v glavi nenehno prepletajo negativne misli, potem se nam dogajajo negativne stvari. Zato glavo pokonci, začni misliti na lepe stvari in kot čudež, se bo nekega dne pojavilo nekaj lepega in življenje se bo obrnilo na bolje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.