Zakon privlačnosti je vseprisoten

Valentina

Dragi bralci! Moje ime je Valentina (29). Prihajam iz zelene Ljubljane. Sem: 1. upornica z razlogom, 2. raziskovalka tujih dežel in kultur, 3. ljubiteljica tujih jezikov, narave in živali, 5. vegetarijanka, 6. filozofska duša, ki jo privlači prostranost in globina vesolja, 7. nadebudna raziskovalka duhovnosti, metafizike in vsega, kar je neotipljivo, nevidno in neslišno. Priljubljen citat: "Edina stalnica v življenju je sprememba." (Heraklit) Vabljeni, da mi pišete na moj elektronski naslov: valentinazupan8@gmail.com

Morda ti bo všeč tudi...

7 komentarjev

 1. matrisha pravi:

  Odličen prispevek! Se strinjam z vsako besedo, z vsakim stavkom in z vsako trditvijo. Danes, ko razumem to in pogledam svoje življenje nazaj, je vse zelo jasno in logično. En čisto navaden preizkus trditve “kar seješ, to žanješ”, ki sem ga sprobala je; hodila sem po cesti in manipulirala z nasmehom. Nasmehnila sem se neznancu ali neznanki na cesti, pa naj je ta oseba bila še tako zagrenjena na prvi pogled, je nasmeh vrnila. Pozdravi na cesti, pozdravljen boš nazaj, nasmehni se, nasmeh boš prejel nazaj … to so samo malenkosti, skozi katere lahko razumemo globlji pomen zakona privlačnosti.
  Hvala za ta prispevek. Ko sem ga brala, sem imela nasmeh in ves čas je iz mene odmevalo; res je, točno tako, jaaaa … kot bi sama pisala. Navdušena sem 🙂

 2. Valentina pravi:

  Hvala:)! Tudi jaz, ko pogledam nazaj, vidim koliko zarečenega kruha sem že pojedla:), še posebej, ko sem kdaj rekla “nikoli ne bom tega ali onega naredila, imela” itd. Zanimivo, kako se vse odvija kot domino efekt: se na primer zbudiš in te nekaj spravi v slabo voljo, in potem gre cel dan vse narobe. Ali pa ti samo prijazen pozdrav neznanca na ulici polepša dan in tako lahko naletiš še na več prijetnih situacij.

 3. Zvone Krušič pravi:

  Odličen prispevek!

  Zadnjih pet let odkar se mi je žviljenje obračalo totalno na glavo sem se seznanil tudi z Zakonom privlačnosti. In ugotovil, da so stvari res fantastične in delujejo.

  Včasih mi le ni čisto jasno kako se naj človek postavi do neprijetnih stvari v življenju, ki so tudi v življenju vsakega človeka. Če velja, da se osredotočamo le na dobro, po moje to nepkmeni, da bežimo od vsega neprijetnga in slabega…to ni modro, po moje…Tu še iščem lastno ravnovesje…

  Nekdo, ki npr, poiklicno rešuje življenja na cesti, ne bo rekel: “Jaz ne želim več opravljati tega poklica, ker je tukaj preveč bolečine, trpjenja, smrti…bom zamenjal poklic in poiskal takega, ki je prijetnejši..”

 4. Zvone Krušič pravi:

  Hvala Valetnina…Sam sem tudi ugotovil, da nas vodijo občutki v življenju….Jerry in Ester Hicks v knjigi: Proste, dano vam je (prevedla jo je Nataša Ašvata Marinčič), lepo pokažeta kako radost, ljubezen, cenjenje, sočutje, navdušenbje, itd. prinašajo v naše življenje še več lepega…medtem ko depresija in pritoževanje več slabega..

  V filmu in knjigi Skrivnost, ki je enkraten prikaz Zakona privlačnosti, pa je med drugim poudarjen pomen HVALEŽNOSTI za še več drobega v našem življenju…

  Zadeva je čudežna…

  Še pišite o tem..

 5. Valentina pravi:

  Malenkost. Se strinjam s tem, kar je omenjeno v knjigi Prosite, dano vam je. Sem že velikokrat doživela to na praktičen način, tako v pozitivnem kot negativnem smislu, vendar se šele zadnja leta tega v popolnosti zavedam – kako pravzaprav delujejo ti vesoljni zakoni. Kar oddajaš, to prejemaš nazaj. Slovenci imamo kar nekaj dobrih pregovorov na to temo, kar nakazuje na to, da so ljudje že davno vedeli za ta zakon in kako deluje, le da ga niso tako poimenovali kot ga dandanes. Konec koncev to ni nič novega, edina razlika je morda ta, da se danes ljudje bolj zavedajo tega delovanja (sploh ob poplavi knjig o zakonu privlačnosti). Se da kar razpisati na to temo, zagotovo se bo našlo še kaj za kakšen članek:).

 6. Robert Bric pravi:

  Zakon privlačnosti je NATEG MNOŽIC, ki so izklopile možgane in prenehale uporabljati zdravo kmečko logiko. Če bi jo, bi videle, da za ta zakon ni nobene znanstvene podlage in nobenega objektivnega dokaza, ki bi odstopal od statistične verjetnosti.

  Da bi se prenehali nategi ljudi, JAVNO POZIVAM vse slovenske učitelje in guruje zakona privlačnosti, da z objektivnim testom javno dokažejo delovanje zakona. Če tega niso sposobni, naj prenehajo z izvajanjem predavanj in delavnic na to tematiko. Če uspejo, bodo postali svetovno slavni z ogromno denarja od nagrad, ki jih ponujajo raznorazne fundacije in posamezniki nekomu, ki dokaže nadnaravne sposobnosti. Če je denar v nasprotju z njihovo duhovnostjo, ga lahko podarijo revnim ali pa naši bankrotirani državi.

  Če želite videti, kako izgleda dvoboj zdrave kmečke logike in zakona privlačnosti, si poglejte brezplačen video seminar o zakonu privlačnosti na mojem portalu RobertBric.si. Spoznali boste še cel kup čisto objektivnih šokantnih dokazov (ki jih lahko sami preverite!), da je ta zakon čista nebuloza.

  Moj portal je namenjen razširjanju okvirja razmišljanja in s tem povečevanju fleksibilnosti razmišljanja. Z ozirom na število ljudi, ki imajo dandanes oprane možgane, se mi namreč kdaj zdi, da smo v srednjem veku, ko so neuki osebi lahko prodali kakršnokoli idejo.

  • ivana pravi:

   Robert ne razumem od kod ta negativnost sej ni pomemben zakon privlačnosti sej je razumljivo da ne moreš reči hočem 100 tisoč.eurov in ti bo padlo z neba ampak fora vsega tega je da začneš razmišljat pozitivno ker se boljše počutiš.A ni boljše gledat na vse pozitivno kot bit negativc.Vse to govorim iz lastnih izkušenj ker sem vse gledala negativno pa se kako da je bila pozitivna stvar jaz sem najdla neki negativnega v njej, bila sem vsa depresivna vse mi je šlo narobe dokler nisem se naučila kontrolirat svoje misli in iskat pozitivo v vseh stvareh in boljše se počutim res…drugače pa mi je enkrat pred mnogimi leti en starejši gospod že pokojni reku “kakve su ti misli takav ti je život” (kakšne so ti misli taksno ti je življenje) pa še prekleto drži. Pa brez zamere 🙂 Srečno!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.