Samo odločiti se je treba

Morda ti bo všeč tudi...

3 komentarji

  1. Irena S. Trojar pravi:

    Najdem se med vrsticami. Tudi jaz sem na željo staršev, tet in vseh, ki so upali vedeti več o mojih željah več, kot jaz sama, odšla študirat ekonomijo. Študija nisem dokončala in ni mi niti najmanj žal. Pot življenja me je spontano privedla nazaj k tistemu, v čemer res uživam in to je pisanje. Moja želja je namreč bila – študirati novinarstvo ali književnost. Tok življenja te slej ali prej pripelje k tistemu kar te veseli… le poslušati se moraš in se prepustiti….

  2. Daša pravi:

    Očitno nas je veliko takšnih, ki smo šli v določeno šolo, ker se je nekomu od bližnjih to zdelo edino prav. Sama sem nato še leta delala v poslu od staršev, ki me niti malo ni zanimal in se šele zdaj, na “stara leta” spoznavam in delam tudi nekaj na uresničitvi svojih sanj. Tako da… kar pogumno.

  3. Anja Bevc pravi:

    Včasih bi bilo nadvse lepo pravočasno vedeti in upoštevati naše želje. Prihranjenih nam bi bilo mnogo dilem ampak brez njih ne bi izkusili tega, kako je, če nas pot vodi do napačnih želja. Res je to, kot si zapisala, pripravljeni moramo biti zapreti ena vrata in odpreti druga. Ko se tega naučimo, življenje steče dalje v lepši luči.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.