Pozor, v tem filmu nastopa Slovenija!

Meta

Jezikoslovka in sociologinja. Geek po dolgem in počez in ponosna na to. Avtorica člankov v raznih medijih (s posebno ljubeznijo do raziskovanja in primerjanja). Velika ljubiteljica literature, filma, starih civilizacij, mitologij in verstev (v študijskem smislu) ter potovanj po lokacijah, povezanih z njimi. Posebno mesto v mojem srcu imajo hijene. To je pomemben podatek.

Morda ti bo všeč tudi...

5 komentarjev

 1. j pravi:

  Spomnim se ene reči iz kočevskih gozdov, kjer je bil del štorije nek biochemical warfare in neke fabrike tam v gozdovih, vlogo tornadov v zraku pa so odigrali jugoslovanski orli 😉

 2. Meta pravi:

  U, hvala za informacijo! Se kaj spomniš, kako star je film in ali je angleški/ameriški ali v kakem drugem jeziku? Sem malo iskala po IMDb, pa mi še vedno meče ven ogromne količine zadetkov za vsako ključno besedo.

 3. Danijel Štukelj pravi:

  Pozdravljena, super prispevek 😉 je pa tudi v tej francoski komediji kar nekaj Slovenije 🙂 http://goo.gl/d6Eewi

 4. nauportus pravi:

  tist film z jeffom goldblumom in begley jr. so poleg gradu mokric snemali v hrvaškem samoborju, ne novem mestu. tudi zgornji screenshot prikazuje samobor. drugače pa super prispevek!

 5. Meta pravi:

  Opala, hvala za popravek! Ne vem, zakaj sem mislila, da je Novo mesto (navedeno je bilo kot eno od prizorišč snemanja), res sem bila pa zadnjič tam pred mnogo leti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.