Mačje mesto

Valentina

Valentina

Dragi bralci! Moje ime je Valentina (29). Prihajam iz zelene Ljubljane. Sem: 1. upornica z razlogom, 2. raziskovalka tujih dežel in kultur, 3. ljubiteljica tujih jezikov, narave in živali, 5. vegetarijanka, 6. filozofska duša, ki jo privlači prostranost in globina vesolja, 7. nadebudna raziskovalka duhovnosti, metafizike in vsega, kar je neotipljivo, nevidno in neslišno. Priljubljen citat: "Edina stalnica v življenju je sprememba." (Heraklit) Vabljeni, da mi pišete na moj elektronski naslov: valentinazupan8@gmail.com

6 komentarjev

 1. Avatar Daša pravi:

  Obožujem mačke. Imam 2 mačkonarja sama in če bi imela možnost (prostor), bi jih imela še več. Mačje hiške se mi zdijo super ideja. Prav tako “mačja kavarna”.

 2. Valentina Valentina pravi:

  Hvala Daša. Ja, te prikupne živalce prinašajo samo veselje:). Morda pa kdaj sama odprem kakšno mačjo kavarno, ko bo čas zrel za to;).

 3. Irena S. Trojar Irena S. Trojar pravi:

  Najdem se med vrsticami… Sama sem ljubiteljica živali, sploh mačk. Doma imamo dve kosnati riti, ki ”kraljujeta” tako v hiši, kot zunaj… Tudi meni se zdijo nerazumljive zahteve, ko želiš posvojiti žival (midva želiva posvojiti psa), pa imajo zahtevo po izključno notranjem bivanju… Ok, res se na svetu dogaja marsikaj, a vendar naj zlorabe iščejo tam… No, malo sem zašla… Skratka, navijam za mačjo kavarno 😉 Ravno prejšnjo nedeljo, sva šla z možem na kavo. Sediva. Kar naeenkrat pride mimo en muc, se podrgne ob moje noge, ga počoham po glavi…. 1,2,3 je skočil v moje naročje, dajal ”buce” in prosil za čohanje… potem se je pa zvil v klopčič… in to je bilo to 😉 Tako da.. mačja kavarna! Naujno! 😉 🙂

 4. Valentina Valentina pravi:

  Hahah Dobro si tole napisala, Irena :-). Medtem, ko pravijo, da smo ljudje psu gospodarji, so mačke gospodarice nam, tudi obnašajo se tako – preprosto kraljevsko:). Glede posvojitve, saj razumem, da tisti v zavetišču želijo, da se živalim ne bi spet kaj zgodilo in bi bile zavržene, ampak vseeno se jim pa mora omogočiti svobodo. Tudi nam ne bi bilo všeč, če bi bili zaprti 24/7.
  Tudi v Amsterdamu lahko vidiš skozi šipe barov muce, ki verjetno pripadajo lastnikom, imajo pa jih tudi v hostlih in hotelih. Nosijo jih kar s sabo v službo. Pravi mačji narod:).
  No, vidim, da smo tudi mi ljubitelji mačk, tako da upam, da kmalu dobimo “mijav” kavarno:).

 5. Irena S. Trojar Irena S. Trojar pravi:

  Kavarna pri mačji taci 😉 Valentina, najbolje, da združiva moči 😉 hehe

 6. Valentina Valentina pravi:

  Ja, skupaj je definitivno lažje:). Nikoli se ne ve … Ime kavarne že imava;)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.