Kaj si bodo mislili drugi?

Mateja Sekavčnik

Srčna vizionarka, ljubiteljica narave in živali ter kreativna režiserka svojega življenja, ki svojo ustvarjalnost in svojevrsten pogled na svet, sprošča skozi ventile besednega izražanja, pisanja, intuitivno umetnost in še marsikaj drugega, kar lahko pogledate tudi na facebook strani: Indigo dreamer-kreativni studio. Se beremo! :)

Morda ti bo všeč tudi...

2 komentarja

 1. Irena pravi:

  Mateja, čudovito napisan članek! Všeč mi je, kako si opisala ves proces, ki je še kako resničen. Ja, v času šolanja se nam lahko zgodi, da izgubimo nit svojih sanj, in ko odraščamo, jih vse bolj tlačimo in pozabljamo v naglici pričakovanj, obveznosti in ‘zato, ker je tako pač prav’ mentalitete. Malokdo si upa stopiti iz povprečja, ker to ponavadi za večino ljudi pomeni neodobravanje, bolečino in osamitev. In mislim, da si ti med tistimi, ki so na dobri poti k unikatnosti, kar odraža tudi tvoj zaključek. Dala si mi nekaj poguma, da nadaljujem svojo pot, tako kot sem si jo zamislila, hvala. 🙂 In srčno upam da boš tudi ti našla tisto čisto svoje poslanstvo ki te veseli v življenju.

  Lep pozdrav,

  Irena

 2. Mateja Sekavčnik pravi:

  Hvala za prisrčen komentar 🙂 Res je, včasih je precejšen izziv priznati si kdo si in kaj si želiš ter to tudi povedati na glas. Se pa ta pogum vsekakor izplača, saj se iskrenost do sebe in do drugih v življenju najbolj obrestuje 😉 Vse lepo!

  Mateja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.