Dobri in slabi sosedje na vrtu

Irena S. Trojar

Živjo! Sem Irena in sem mama, žena, hči, prijateljica ... Ženska mnogih vlog pravzaprav in v vseh neizmerno uživam, saj me vsaka izmed njih izpolnjuje. Ena izmed njih je tudi pisanje. Druga kuhanje. Rada sem v stiku z naravo in samo seboj. In takšni so tudi moji prispevki.Berete me pa lahko tudi na FB profilu Irena piše.

Morda ti bo všeč tudi...

2 komentarja

  1. suzana pravi:

    Lp..gledam vaš razpored /dobri in slabi sosedje,mene pa zanima.Imam posejan peteršil.Ostali so mi še ostale vrtnine in sicer,,,kumare,nisiki fižol,paradižnik,grah,paprika.Kako naj naprej jih posadim.HVALA za vaš odgovor..

  2. Irena pravi:

    Pozdravljena, glede na to, da ne vem, koliko prostora imate v vašem vrtu, težko odgovorim. Najbolje bo, da si sami malo skicirate na list papirja in upoštevate zgornji seznam.

    Sicer pa, če upoštevava seznam, poleg peteršilja posadite paradižnik, poleg paradižnika lahko nizek fižol. Ker se grah in paprika z zgoraj omenjenimi vrtninami en razumeta najbolje, pobrskajte po seznamu in najdite vrtnino, ki vam seveda ustreza in ustreza tudi kot dobra soseda vrtninam, ki jih želite posaditi. Npr. korenje se dobro razume s paradižnikom in grahom, pa ga lahko daste vmes.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.