Tvoje življenje … tvoja kreacija … tvoja resnica

Sabina Repnik

Moje ime Sabina Repnik. Že več let se ukvarjam s hipnozo, kot sredstvom za pomoč ljudem na različnih podrčjih njihovega življenja. Z zaupanjem in vero se pomikam po svoji poti življenja. Toda moja pot ni bila vedno tako gladka in svetla. Tudi sama sem se nekega dne po dolgem popotovanju skozi mrak znašla v popolni temi. Močan občutek, da sem in pomoč tehnike hipnoze sta mi pomagali poiskati pot v svetlobo. In sedaj sem tukaj:)

Morda ti bo všeč tudi...

6 komentarjev

 1. mateja pravi:

  Zelo dober članek, kjer se vsak najde tako ali drugače sem prepričana. Ko odkrijemo sebe odkrijemo svet. Pot je dolga in niti ne lahka je pa vsak korak vreden, da ga prehodimo. Vzpodbudne besede, ki ti dajo polet pa čeprav samo za danes, mogoče tudi za jutri ali pa vsaj za prvi korak k osvoboditvi sebe.

 2. Anja Bevc pravi:

  Super članek. Res je, podzavest je tista, ki kroji naše življenje. Misli, ki jih nosi podzavest so tiste, ki imajo moč manifestiranja želja. Torej brez dela na sebi ne moremo razumeti zakona privlačnosti in tudi ne moremo pričakovati, da se bo svet okoli nas spremenil, če se sami ne poglobimo vase.

  • sabina pravi:

   Anja res je:). Delo na sebi je nujno potrebno, če želimo v svoje življenje vnesti spremembe. Vendar ljudje velikokrat potrebujemo malo vzpodbude, da naredimo prvi korak. Ta je vedno najtežji. Kje in kako bomo iskali odgove na svoja vprašanja pa je odvisno od vsakega posamznika.Obstaja široka paleta različnih možnosti. Naštela jih bom samo nekaj( meditacija, bioenergija, ThetaHealing, reiki, hipnoza, različna predavanja in knjige za osebnostno rast…..in še in še.). Jaz sem svojo svetlo lučko našla v tehniki hipnoze. S pomočjo hipnoze sem se naučila sprejemati sebe in kar se mi zdi najpomembneje…..ponovno sem našla smisel svojega obstoja….ponovno sem zaljubljena v življenje 🙂

 3. Irena S. Trojar pravi:

  Odličen članek. Tudi sama sem bila dobro leto nazaj na mrtvi točki. Potem pa se mi je zgodilo nekaj najboljšega v mojem življenju. Izgubila sem službo. No, takrat, se mi to ni zdelo tako super. Danes pa to lahko potrdim. Našla sem se v stvareh, na katere prej niti pomislila nisem. Poklicna pot me je vodila v popolnoma, popolnoma drugo smer. Če bi mi nekdo nekaj let nazaj rekel, če bi to počela, bi mu rekla, da je nor. Drznila sem si, upala, in danes sem kjer sem. 🙂 Zopet pišem. Več berem. Začela sem meditirati. Nasploh pa, življenje zajemam z veliko žlico.

 4. Sabina Repnik pravi:

  Ja Irena, res je. Pogosto se nam mora zgodit nekaj negativnega, da spregledamo. Drugače tavamo v temi, pa pravzaprav tega sploh ne vemo, vse dokler nas nekaj ali nekdo ne zdrami. Tudi sama sem potrebovala velik hladen tuš, ki mi je v pravem trenutku odprl oči. Zelo sem vesela za vas in za vašo izkušnjo, Upam, da bo prebiranje tega članka konu pomagalo narediti vsaj majhen korak naprej:) Želim vam čudovito življenje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.