Joga – pot do fizičnega in duhovnega ravnovesja

Valentina

Dragi bralci! Moje ime je Valentina (29). Prihajam iz zelene Ljubljane. Sem: 1. upornica z razlogom, 2. raziskovalka tujih dežel in kultur, 3. ljubiteljica tujih jezikov, narave in živali, 5. vegetarijanka, 6. filozofska duša, ki jo privlači prostranost in globina vesolja, 7. nadebudna raziskovalka duhovnosti, metafizike in vsega, kar je neotipljivo, nevidno in neslišno. Priljubljen citat: "Edina stalnica v življenju je sprememba." (Heraklit) Vabljeni, da mi pišete na moj elektronski naslov: valentinazupan8@gmail.com

Morda ti bo všeč tudi...

1 odziv

  1. Zvone Krušič pravi:

    Pred več, kot 30 leti je pri nas izšla knjiga z nalsovom Učim se joge, od avtorja Van Lisabetha…ali nekaj podobnega,,Zame je bila to prva in do zdaj najboljša knjiga o jogi….hatha jogi, jogi telesnih drž, ker drugače imamo še druge vrtse joge, kot radža joga, karma joga, kundalini joga, itd…Cilj je za vse isti, pa tudi to, da je za vsako bistvena notranja zbranost in iskanje ravnovesja med telesom, dušo in duhom..

    1986 sem bil na taboru joge v Banovcih, ki ga je vodil slovenski jogist Lojze Stanič. Tam sem praktično in duhovno izkusil kaj sploh joga je. Asana, telesne drže, so v bistvu pripomoček za meditacijo…in razvoj duhovnih vrlin…..seveda pa koristijo tudi telesu….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.