Nogomet iz moje perspektive

Morda ti bo všeč tudi...

3 komentarji

  1. Avatar Žamot018 pravi:

    hehe..ob branju članka sem se nasmejal….kljub temu, da je prvi april….očitno , še nikoli nisi imela opravka s pravimi navijači, ki se pred tekmo ne oborožimo z raznimi dodatki, ki lepo navijamo za svojo ekipo, ki ob zmagi ali porazu ne padamo “v trans”….. ker je na koncu koncev vse le šport, danes zmagaš jutri izgubiš…Športnike, vse ne le nogometaše je potrebno ocenjevati po kvaliteti igre in ne po zunanjem videzu, Maradona, tega očitno poznaš, je kot nogometaš navduševal s svojo igro, predvsem na SP leta 1986 v Mehiki, res pa je , da je uživanje drog temna lisa v njegovem življenju, vendar je za to bil tudi primerno kaznovan !!! Vseeno pa je eden izmed največjih poleg Peleja, Beckenbaurja, Cruijfa, Luís Nazário de Lima Ronaldo ( Brazilec), Zoffa, Garinche,…..Messija…..

  2. Avatar Rosvita Horvat - Rosi pravi:

    Malo sem se želela pošaliti na račun nogometa, ker so me izzivali. Obljubila sem članek in dobili so ga. Veseli me, da si se nasmejal, saj ni treba vsako stvar jemati resno. Vem pa veliko o košarki in tudi o navijanju, saj sem 15 let sedela v Zadru v VIP loži, ( Jazine ). Če širše pogledaš, npr. nogomet v Angliji, nisem veliko udarila mimo. Vsaj kar se navijačev tiče, gledala sem veliko dokumentarnih oddaj in večina nas ve kakšni so in kaj vse nosijo z seboj na nogometne tekme. Tudi vem kaj pomeni kratka klop, ampak mi je bilo zabavno pisati v tem šaljivem smislu.

  3. Avatar Žamot018 pravi:

    Angleški navijači so bili nekoč strah in trepet, danes, če gledaš tekme angleške lige, ni težav, petard, dimnih bomb, ..in zakaj..ja, “železna lady” Margaret Thatcher , je sprejela oster nogometni zakon, ki je drastično kaznoval vse izgrednike. Tudi pri nas se mnogi zavzemajo za sprejetje podobnega zakona, no , ja, Slovenija pač ni Anglija…..in ga še dolgo ne bo…Jazine, tam se je pa res marsikaj dogajalo, še nasprotnikov koš so dvignili nad dovoljenih 3,05 m, Dule ( Hauptman) ni zadel trice…pa kadil se je v dvorani,,,,,vse so znal “lepo narediti” za zmago….tudi v časih v Golovcu na rokometnih tekmah v YU ligi..smo marsikaj “ušpičli”….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.