Sponzoriran prispevek

Deli:

Kaj je sponzoriran prispevek?

Sponzoriran prispevek je posebej pripravljeni prispevek vašega podjetja, bloga, storitve ali izdelka, ki ima predstavitveni in promocijski namen. V sponzorirani prispevek lahko dodate sliko, povezavo, video ali kakšno drugačno predstavitev. Sponzorirani prispevek vam optimiziramo kot SEO prispevek za hitro pojavljanje v glavnih iskalnikih, kar vam omogoča večji doseg do uporabnikov vaših izdelkov ali storitev.

Cenik objave lahko pogledate tukaj.

Kaj vključuje cena?

Za vas prispevek optimiziramo, ga objavimo na naši strani (desno, kot priporočeno branje) 10 dni, 20 dni ali cel mesec ter vsaj trikrat delimo na naši facebook strani mojpogled.com.

Po poteku zakupljenega časa bo sponzorirani prispevek ostal na naši spletni strani za vedno.

Pogoji za sponzoriran prispevek

Prispevek mora vsebovati od 200 do 1500 besed, lahko vsebuje največ dva zunanja linka, največ en video in največ štiri slike.

Zakaj napisati sponzorirani prispevek za spletno stran Mojpogled.net?

Mojpogled.net je zelo perspektivna spletna stran, ki je do danes zabeležila 309.930 različnih uporabnikov ter sklenila pogodbo z več kot 100 – imi avtorji, ki so objavili že preko1000 prispevkov. Obisk se dnevno povečuje, v prihodnje pričakujemo še večji porast, saj smo vsak dan višje v spletnih iskalnikih.

Kontakt:
e-mail: info@matrisha.si
tel: 064/111-311 (Ivan Jurkovič)


Deli:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.