Gobelin naš (ne)vsakdanji

Irena

Živjo!Torej vas je le zgrabil firbec, da pogledate, kdo je za člankom, ki ste ga ravnokar prebrali :DIrena Blazinšek. Gluho dekle z več obrazi in ploho besed na papirju. po izobrazbi diplomirana inženirka logistike (beri: vse, kar je povezano s transportom), po duši sanjačka in po interesih kameleon, ker me po malem zanima skorajda vse - od tehnologije, vesolja, knjig, tujih jezikov, potovanj v tuje dežele, zgodovine, in še in še. Po delu... hm, ja. 'Uničevalka' zvezkov aka pisateljica, drugače pa v iskanju službe in v vnetem zasledovanju svojih malih in velikih sanj.Vabim vas na sprehod skozi gozd besed. Upam, da boste našli zaklade, se nasmejali norčavostim, se zamislili nad pticami misli in idej, ki jih moje besede porodijo v vas, in se spoznate tudi s tišino, mojo sopotnico in prijateljico v tem življenju. Vabim vas na potovanje, ki se mu reče življenje, in podelite z mano vaše besede, izkušnje in misli.Dobrodošli in hvala, da ste moji sopotniki in prijatelji, četudi le za dolžino enega članka :D

Morda ti bo všeč tudi...

2 komentarja

 1. Doroteja Smolej pravi:

  Škoda ker so gobelini tako zelo dragi. Sicer bi kar šivala in šivala… Mogoče veš kje so na voljo kakšni bolj nevsakdanji motivi?

  • Irena pravi:

   Zdravo!

   Me veseli, da se zanimate za šivanje gobelinov 😀

   Kar pa se nevsakdanjih motivov tiče – sama pod nevsakdanjimi smatram fantazijske, abstraktne in podobne – se lahko najdejo na e-bayu ali amazonu. Če imate srečo, lahko mogoče najdete kaj takega na etsy-ju; ta stran se ukvarja izključno s prodajo stvari za šivanje, torej tudi gobelinov.

   Kar se pa tiče cene gobelinov je veliko odvisno tudi od njihove velikosti. Gobelin, velik približno kot A4 list papirja ima ceno od 14 evov naprej, seveda pa je odvisno tudi od tega, koliko ima barv in katera firma ga je izdelala. Sama zdaj delam z gobelinom znamke Royal Paris – res je, ti so presneto dragi in zdaj ravno končujem gobelin velikosti 84 x 40 cm, vendar pa imajo izjemen kontrast barv ki na daleč spominjajo skoraj na sliko.Ni pa nujno, da imate ravno to znamko, ker obstajajo tudi druge firme, ki so ravno tako kakovostne – važno je le, da imate motiv, ki vam je všeč, in veselje do šivanja.

   Sicer se pa splača pobrskati tudi v kakšnih manjših trgovinicah s šivalno opremo, ker lahko včasih naletite na presenetljivo ugodne kose 😀

   Lep pozdrav,

   Irena

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.